Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Karamelová torta


Prísady

6 vajec,
240 g práškového cukru,
240 g hrubej múky,
1 kondenzovanésladené mlieko,
300 g masla,
mandle


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.9/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Korpus pripravíme vymiešaním vajec, cukru a polovice množstva múky. Za stáleho miešania prisypeme zvyšok múky,
premiešame a vzniknuté cesto nalejeme do maslom vymastenej a vysypanej tortovej formy. Dáme piecť.

Krém si pripravíme takto:

2 hodiny varíme konzervu kondenzovaného mlieka a na druhý
deň ho spoločne s maslom vyšľaháme do hladkého krému.
Korpus rozkrojíme, namažeme zvnútra i vonku krémom a ozdobíme sparenými, olúpanými a opraženými mandľami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!