Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Gaštanová torta


Prísady

250g gaštanovej masy,
200g Veta,
2 vajcia,
100g pr\.
cukru
,
70g polohrubej múky,
broskyňový kompót\.
Sneh z bielkov ušľahať
,
pridavať cukor,
žltky,
múku,
50 g rozpusteného Veta,
upiecť vo forme\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.65/5

Hodnotenie: 1.7/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Gaštanovú masu vymiešať so 150g Veta, 2 PL cukru, vanilkou, rumom, natrieť na upečený vychladnutý korpus, obložiť kúskami broskýň, zdobiť šľahačkou














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!