Prísady
500 g polohrubej múky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Všetko spracujeme, cesto rozdelíme na 2 diely a dáme do chladničky stuhnúť. Zatiaľ si na pláty nakrájame 1,5 kg jabĺk, do ktorých pridáme 12 lyžíc cukru a 4 vanilkové pudinky. Všetko dobre rozmiešame. Nevadí,
keď z niektorých plátkov jabĺk bude kaša. Vyberieme cesto z chladničky. Rozdelíme ho na 2 polovice, ktoré vyvaľkáme. Prvé cesto položíme na vymastený a múkou vysypaný plech. Na spodné cesto rozvrstvíme jablká a prikryjeme ďalším cestom. Dáme piecť do vyhriatej rúry a potom znížime teplotu na 180-200°C. Krájame až po vychladnutí. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!