Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Cesto na štrúdľu


Prísady

220 g hladkej múky,
štipku soli,
2‚5 dl šľahačkovej smotanu (33%)\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.5/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Všetko v miske zmiešame. Hotové cesto rozdelíme na 3 kusy. Každý zvlášť rozvaľkáme, pokvapkáme olejom pred, aj po naplnení plnkou. Pred uložením do vyhriatej rúry potrieme celú štrúdľu olejom. Počas pečenia tiež aspoň raz potrieme olejom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!