Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |
Najnovšie recepty
Prísady
250 g bielej čokolády,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Bielu čokoládu rozpustíme nad parou. 500 ml šľahačky vyšľaháme dotuha s dvoma stužovačmi šľahačky a odložíme do chladničky.
Žĺtky ušľaháme s práškovým cukrom a postupne vmiešame rozpustenú čokoládu a ušľahanú šľahačku. Formu vystelieme jemnou priesvitnou fóliou. Na jej dno uložíme Be-Be keksy, ktoré potrieme krémom. Na krém ukladáme keksy a znova krém, pokiaľ formu nenaplníme. Potom formu prikryjeme fóliou a odložíme na 4 hodiny do mrazničky. Pred podávaním opatrne odstránime fóliu, koláč vyklopíme a ozdobíme zvyšnou šľahačkou vyšľahanou s kakaovým práškom. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!