Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Vyprážané karfiolové palacinky


Prísady

1 malý karfiol,
1 kyslú smotanu,
2‚5 dl mlieka,
3 až 4 vajcia,
hladkú múku,
strúhanku,
olej,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.38/5

Hodnotenie: 2.4/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z mlieka, vajec, soli a múky pripravíme palacinkové cesto. Z cesta vypražíme hrubšie palacinky. Karfiol uvaríme v osolenej vode a vidličkou rozmiagame a zmiešame s kyslou smotanou. Rozmiaganý karfiol dáme na palacinku, palacinku zvinieme tak, aby karfiol nevypadol. Naplnené palacinky obalíme v múke, vo vajci a v strúhanke a vyprážame na horúcom oleji. Podávame so zeleninovým šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!