Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Frito – misto


Prísady

1 mladý karfiol,
1 mladý baklažán,
2 paradajky,
3 vajcia,
3 lyžice mlieka,
polovica patizónu,
tuk na vyprážanie,
strúhanka,
hladká múka,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.1/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Karfiol rozoberieme na ružičky, patizón olúpeme, nakrájame na tenšie plátky a zbavíme jadrovníka. Baklažán olúpeme a nakrájame na kolieska. Tvrdé paradajky nakrájame na plátky. Ostatnú zeleninu očistíme, osolíme, obalíme múkou, vajcami rozšľahanými s mliekom a soľou a strúhankou. Obalenú zeleninu vypražíme v rozohriatom tuku dočervena.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!