Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Cesnaková dobrota


Prísady

1 kg hladkej múky,
1/2 dcl vlažnej vody,
1 PL soli,
1 kockadroždia,
1 PL cukru,
1 dcl oleja,
1 veľká hlávkacesnaku,
1 palmarín,
1 PL vegety


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.2/5 (36)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z
droždia urobíme kvások. Z múky, vody, soli,
cukru, oleja a kvásku pripravíme cesto, aby bolo vláčne. Necháme vykysnúť. Rozdelíme na 4 bochníčky, rozvaľkáme a natrieme plnkou, ktorú
pripravíme z palmarínu a cesnaku. Urobíme závin,
ktorý krájame na trojuholníčky. Potrieme vajcom a kladieme na vymastený plech. Pečieme ako kysnuté cesto. Pri príprave cesta môžete pridať o trochu viac vody, aby bolo cesto dostatočne mäkké.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!