Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Morčacie prsia s ananásom


Prísady

600 g morčacích pàs,
3 strúčiky cesnaku,
2 banány,
750 g ananásového kompótu s nálevom,
250 g sladkej smotany,
olej,
kečup,
tabasco,
horčica,
3 cibule,
3 mrkvy,
40 g mandlí,
soľ,
hladká múka


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.19/5

Hodnotenie: 2.2/5 (42)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do šťavy z ananásu pretlačíme 3 strúčiky cesnaku. Pridáme trošku kečupu, tabasco, 2 lyžice oleja, soľ, korenie a všetko dobre premiešame. Morčacie prsia pokrájame na kocky, vložíme do zmesi a necháme hodinu odležať. Mdzitým na oleji udusíme 3 cibule, tri mrkvy a 40 g mandlí. Do tohto podkladu vložíme celú zmes. Mäso trošku poprášime múkou. Neskôr k tomu pridáme konzervovaný ananás a pretlačené banány. Na konci pridáme ešte sladkú smotanu. Podávame s ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!