Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Plátky vlastu buriana


Prísady

morčacie prsia,
jablko,
žĺtka,
čierne korenie,
červená paprika,
kečup,
soľ,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.71/5

Hodnotenie: 1.7/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso naklepeme, posolíme z oboch strán, okoreníme. Sprudka opečieme z oboch strán do zlata. Olúpeme jablko, nakrájame na kolieska, vyberieme stred. Opaprikujeme a paprikovou stranou dáme na olej na veľmi krátku dobu, otočíme a do stredu vyklepneme žĺtok, zakryjeme a trochu dusíme. Vajce sa musí opiecť. Mäso dáme na teplé miesto. Do výpeku z jabĺk dáme kečup.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!