Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kurací závin


Prísady

15 dkg kuracích pàs,
2 mladé Cibulky,
10 dkg šampiňónov,
1 nasekaný petržlen,
čierne korenie,
soľ,
1/2 KL tymiánu,
2 vajcia,
25 dkg strúhaného parmezánu,
1 lístkové cesto


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.07/5

Hodnotenie: 2.1/5 (28)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kuracie mäso nakrájame na kúsky, okoreníme a sprudka opečieme na oleji. Na panvici podusíme nakrájané cibuľky so šampiňónmi, pridáme petržlen, soľ,
korenie, tymián. Do vychladnutej zmesi vmiešame 1 žĺtok a parmezán. Lístkové cesto rozvaľkáme a potrieme rošľahaným vajcom. Na vrch cesta navrstvíme zmes i s mäsom a opatrne zabalíme. Položíme na plech s papierom na pečenie a pečieme cca 30 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!