Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kurací zlatý hrebienok


Prísady

kuracie prsia,
vegeta,
šunka,
plátkový syr,
prerastaná slanina,
olej,
rôznofarebná zelenina (kukurica,
mrkva,
fazuľové struky),
šampiňóny,
maslo,
kečup,
zemiaky,
mleté biele korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.36/5

Hodnotenie: 2.4/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Plátky kuracích pàs narežte na viacerých miestach. Narežte blany a jemne naklepte, ochuťte vegetou, osoľte, okoreňte, pridajte plátok šunky, plátok syra, menší plátok slaniny, prekryte na polovicu, preklepnite, okraje narežte. Obaľte v hladkej múke a opekajte po 2 min. z oboch strán. V panvici rozpustite maslo, pridajte nakrájané šampiňóny, poduste, pridajte zeleninu, vegetu, okoreňte, nakoniec pridajte kečup a poduste cca 5 min. Očistené zemiaky nahrubo nastrúhajte a túto „slamu“ vyprážajte rovno na oleji, hotové nemusíte sušiť.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!