Prísady
600 g vykostenej hovädzej roštenky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Vykostenú odležanú roštenku umyte, osušte obrúskom, zbavte lojových častí a pokrájajte na hrubšie rezne, ktoré trocha naklepte, osoľte, okoreňte, pokvapkajte olejom a nechajte v chlade odležať. Odležané rezne poukladajte na rozohriaty grilovací rošt na ktorom je alobal (alobalová miska) a grilujte z každej strany 5 min.
Údenú slaninu pokrájajte na štyri plátky, ktoré z jednej strany narežte a z oboch strán opražte tak, že vzniknú hrebene. Hotové rezne upravte na misu, polejte odkvapkanou šťavou alebo masťou z vypraženej slaniny a ozdobte opraženou slaninou. Podávajte so zemiakovou kašou a kyslými uhorkami. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!