Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Vianocna cokoladova torta


Prísady

Potrebujeme:5 vajec,
100 g práškového cukru,
štipka soli,
60 g maizeny,
60 g polohrubej múky,
30 g najemno zomletej zrnkovej alebo instantnej kávy,
maslo a múku na vymastenie a vysypanie formy\.
,

Plnka:
1 balíček čírej želatíny v prášku
,
4 žĺtky,
100 g práškového cukru,
štipka soli,
2 dl mokka likéru,
130 g maslových keksov,
130 g kakaového prášku,
1 PL slnečnicového oleja


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.31/5

Hodnotenie: 2.3/5 (35)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Ako na to:Maslom vymastite a múkou vysypte len
spodok tortovej formy s priemerom 26 cm, aby sa vám pekne zodvihlo
cesto. Rúru predhrejte na 180 °C (plynovú na stupeň 2 – 3). Z vajec
oddeľte bielky. Žĺtky vyšľahajte vo vodnom kúpeli elektrickým šľahačom s














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!