Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Taliansky šalát


Prísady

15 dkg varených zemiakov,
12 dkg zeleru,
10 dkg mrkvy,
10 dkghrášku,
15 dkg šunky ,
1 vajce,
1 kyslá uhorka,
1 malé jablko,
soľ,
ocot,
mletéčierne korenie,
280 ml majonézy,
1 kyslá smotana,
cukor


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.03/5

Hodnotenie: 2.0/5 (30)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky uvaríme v šupke v slanej vode, očistíme a pokrájame na malé kocky. Očistenú zeleninu uvaríme každú
osobitne, zeler do polomäkka a potom zeler a mrkvu pokrájame.
Uvarený hrášok necháme odkvapkať. Pokrájame si aj očistené jablko, uhorku, šunku a natvrdo uvarené vajce. Všetko dáme do misky okoreníme, okyslíme,
osolíme, osladíme, pridáme smotanu, premiešame a spojíme s majonézou. Podávame ako predjedlo. Môže sa použiť na plnenie vajec, rajčín,
alebo na obložené chlebíčky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!