Prísady
Potrebujeme:250 g mäkkého tvarohu200 ml kyslej smotany1/2 – 1 balíček vanilínového cukru1 balíček keksov Marína alebo Indiánčokoládovú polevuovocie na ozdobenie
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Postup:
1. Tvaroh rozmiešame s kyslou smotanou a vanilínovým cukrom podľa chuti. 2. Na dno užšej nádoby poukladáme keksy, rozotrieme na ne krém a vrch pokryjeme opäť vrstvou keksov. Vložíme do mrazničky. 3. Pred podávaním zmrzlinu vyberieme, necháme ju chvíľu postáť, aby „povolila“ a dala sa pokrájať na porcie podľa keksov. Podávame ozdobené čokoládovou polevou a ovocím. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!