Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Špirálky s mletým mäsom


Prísady

300 g mletého bravčového mäsa,
500 g špiráliek (alebo iných cestovín),
250 ml červeného vína,
1 veľký paradajkový pretlak,
350 g póru,
1 cibuľa,
1 strúčik cesnaku,
5 lyžíc oleja,
250 ml mäsového vývaru,
1 čajová lyžička sušeného tymianu,
2 bobkové listy,
cukor,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.24/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.2/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Cibuľu a cesnak očistíme a nakrájame nadrobno. Pór umyjeme a nakrájame na kolieska. V hrnci zohrejeme 3 lyžice oleja, pridáme mäso a na prudkom ohni upečieme dočervena. Ochutíme korením a soľou. Primiešame cibuľu, cesnak a bylinky. Krátko podusíme. Pridáme víno, paradajkový pretlak, mäsový vývar a bobkový list. Na minime varíme ďalších 20 minút a pór vložíme do omáčky na posledných 10 minút varenia. Bobkový list potom vyberieme a omáčku podľa potreby ochutíme. Cestovinu uvaríme v slanej vode s 2 lyžicami oleja. Zlejeme a necháme odkvapkať na sitku. Podávame s mäsovou omáčkou ozdobené tymianom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!