Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Makaróny na neapolský spôsob


Prísady

400 g makarónov,
100 g šunky,
50 g údenej slaniny,
100 g nastrúhaného syra,
40 g paradajkového pretlaku,
100 ml bieleho vína,
2 strúčiky cesnaku,
1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.17/5

Hodnotenie: 2.2/5 (30)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Makaróny uvaríme v osolenej vode, precedíme a necháme odkvapkať. Údenú slaninu nakrájame na malé kocky, pridáme rozotretý cesnak a opražíme. Posypeme petržlenovou vňaťou, zalejeme paradajkovým pretlakom, ktorý sme rozriedili vínom a chvíľu povaríme. Uvarené makaróny vložíme do vyhriatej misy, posypeme šunkou, zalejeme paradajkovou omáčkou a posypeme nastrúhaným syrom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!