Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Lasagne


Prísady

balík lasagnového cesta,
štvrť kg miešaného mletého mäsa,
4 PL nastrúhaného parmezánu,
200 g syra mozarella,
1 konzerva olúpaných paradajok,
štvrť l bešamelovej omáčky,
1 cibuľa,
2 strúčiky cesnaku,
4 PL olivového oleja,
3 PL múky,
1 ÈL nasekanej bazalky,
1 ÈL nasekaného oregana,
trocha vegety,
mleté čierne korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.72/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.7/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Cesto vyvaľkajte natenko, nakrájajte na veľké štvorce, nechajte schnúť asi 30 min. Potom ho varte v slanej vode 5 min. Olej rozpáľte na panvici, pridajte mleté mäso, nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak rozotretý so soľou a opražte. Zaprášte múkou, pridajte paradajky, osoľte a ochuťte mletým čiernym korením, vegetou a nasekanými bylinkami. Do nákypovej formy po vrstvách ukladajte štvorce cesta, mäsovú zmes a bešamelovú omáčku, prikryte syrom a zapečte.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!