Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Cestoviny s tuniakom a olivami


Prísady

400 g cestovín,
425 ml ošúpaných paradajok v konzerve,
185 g tuniaka v konzerve,
150 g tvrdého syyra,
1 cibuľa,
čierne olivy podľa chuti,
provensalské korenie,
olivový olej,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.14/5

Hodnotenie: 2.1/5 (51)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Cestoviny uvaríme v dostatočnom množstve osolenej vody. Tuniaka aj so šťavou zmiešame s paradajkami pokrájanými na menšie kúsky. Pridáme pokrájané olivy a cibuľu. Všetko dobre premiešame a prehrejeme na panvici. Zmes pridáme k uvareným a scedeným cestovinám, dochutíme korením, soľou a olivovým olejom. Nakoniec posypeme postrúhaným tvrdým syrom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!