Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Švédsky hubový šalát


Prísady

250 g čerstvých húb,
50 g cibule,
50 g oleja,
50 g rajčiakového pretlaku,
1 dl bieleho vína,
1 bobkový list,
2 zrnká čierneho korenia,
petržlenová vňať,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.1/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené a umyté huby pokrájame po dĺžke na štvrtky až osminky a dusíme na cibuľke spenenej na oleji, kým sa z nich nevyparí voda, potom osolíme, okoreníme, pridáme bobkový list, biele víno, rajčiakový pretlak a dodusíme. Podávame studené, posypané petržlenovou vňaťou pokrájanou nadrobno.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!