Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Švajčiarsky šalát


Prísady

2 hlávky šalátu,
500 g zemiakov uvarených v šupke,
150 g zeleru,
150 g konzervovaných uhoriek,
100 g rajčiakov,
2 papriky,
100 g ementálu,
1‚5 dl majonézy,
0‚5 dl sladkej smotany,
1 citrón,
1 lyžičku soli\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.22/5

Hodnotenie: 2.2/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Uvarené, olúpané a vychladnuté zemiaky, uvarený, vychladnutý zeler, uhorky a očistený, umytý, odkvapkaný hlávkový šalát sa nakrájajú na rezance. K zmesi sa pridajú na drobné kocky nakrájané, olúpané rajčiaky, paprika a ementál. Suroviny sa zľahka premiešajú s majonézou vymiešanou so smotanou a ochutenou soľou a citrónovou šťavou. Šalát sa podáva dobre vychladený.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!