Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Zemiakové omelety


Prísady

4 vajcia,
150 g varených pretlačených zemiakov,
2 lyžice hrubej múky,
soľ,
olej na opečenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.3/5 (12)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Žĺtky vymiešame, pridáme postrúhané zemiaky /alebo pretlačené/, soľ a spolu premiešame. Do toho pridáme z bielkov ušľahaný tuhý sneh a múku. Zľahka zamiešame a pečieme na rozpálenom oleji rozotrené cesto po oboch stranách do ružova. Omelety môžeme naplniť dusenou zeleninou alebo pomletými zvyškami vareného mäsa.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!