Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Segedínsky guláš


Prísady

500 g bravčového mäsa,
2 väčšie cibule,
bravčovú masť,
kyslú smotanu,
500 g kyslej kapusty,
30 g hladkej múky,
mletú červenú papriku,
mleté čierne korenie,
rascu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.80/5

Hodnotenie: 1.8/5 (10)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme a pokrájame na menšie kocky. Cibuľu pokrájanú na kocky speníme na masti a pridáme do nej mäso.Pridáme papriku, korenie, soľ. Aby sme znížili kyslosť kapusty, opláchneme ju v tečúcej vode. Dáme ju do hrnca, pridáme rascu, podlejeme vodou a dusíme. Pripravíme si zápražku. Múku nasucho opražíme, pridáme trochu vody, povaríme a pridáme k udusenému mäsu a povaríme. Mäkké mäso zmiešame s kapustou a spolu ešte podusíme. Nakoniec pridáme smotanu a odstavíme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!