Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Toast so šampiňónmi


Prísady

300 g šampiňónov,

1 pór
,

1 syr Encián
,

2 lyžice masla
,

4 plátky chleba
,

rasca
,

čierne korenie
,

soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.74/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.7/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Pór a šampiňóny dobre umyjeme. Pór nakrájame na kolieska. Šampiňóny očistíme a nakrájame na plátky. Na panvici rozpustíme lyžicu masla a osmažíme na ňom pór so šampiňónmi (asi 4 minúty). Potom pridáme trochu vody a rasce a dusíme asi 10 minút. Nakoniec zmes osolíme a okoreníme. Krajce chleba z oboch strán opečieme. Encián nakrájame na plátky. Krajce chleba potrieme tenkou vrstvou masla, poukladáme dusené šampiňóny s pórom a zakryjeme plátkami Enciánu. Zapekáme vo vyhriatej rúre 3 až 5 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!