Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Rímska pizza


Prísady

250 g tuniaka v oleji,
1 pohár sardelových rezov,
2 vajcia uvarené natvrdo,
200 g nastrúhaného syra,
1 malá konzerva šampiňónov,
2 PL masla (tuku),
20 čiernych olív,
8 zelených feferóniek,
konzerva olúpaných paradajok,
8 paradajok,
2 cibule,
2 strúčiky cesnaku,
krehké cesto,
zväzok petržlenovej vňate,
mleté čierne korenie,
trochu vegety,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.94/5

Hodnotenie: 1.9/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Maslo rozpáľte v hrnci a opražte v ňom do sklovita cibuľu nakrájanú nadrobno. Pridajte strúčiky cesnaku rozotrite so soľou a krátko opražte. Potom pridajte olúpané paradajky, osoľte, okoreňte čiernym korením a vegetou a spolu varte, až kým nevznikne hustá omáčka. Paradajky olúpte a nakrájajte na plátky. Tuniaka, sardelové rezy a šampiňóny nechajte dobre odkvapkať. Pripravte si olivy, vajcia olúpte a nakrájajte na kolieska a feferónky umyte.
Cesto vyvaľkajte, rozdeľte do 4 vymastených foriem na pizzu a rovnomerne naň rozložte prísady. Posypte syrom, vložte do rúry predhriatej na 200 °C a pečte asi 15 - 20 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!