Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hubová pizza


Prísady

100 g varenej šunky,
200 g syra,
100 g prerastenej údenej slaniny,
150 g čerstvých hríbov,
150 g čerstvých kuriatok,
2 PL masla (tuku),
4 paradajky,
1 cibuľa,
1 strúčik cesnaku,
krehké cesto,
pol zväzku pažítky,
pol zväzku petržlenovej vňate,
na hrot noža nastrúhaného muškátového orieška,
mleté čierne korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.22/5

Hodnotenie: 2.2/5 (36)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Maslo rozpáľte na panvici a roztopte v ňom slaninu nakrájanú na kocky. Pridajte strúčik cesnaku rozotrený so soľou a spolu opražte. Potom pridajte cibuľu nakrájanú nadrobno a opražte dozlatista. Pridajte očistené huby, olúpané paradajky zbavené jadierok a nakrájané na kocky a šunku narezanú na prúžky. Zľahka premiešajte a odstavte z ohňa. Primiešajte nasekané zelené vňate, osoľte a okoreňte mletým čiernym korením a muškátovým orieškom.
Cesto vyvaľkajte a rozdeľte do 4 foriem na pizzu. Na cesto rovnomerne uložte hubovú zmes a plátky syra. Dajte do rúry predhriatej na 200 °C a pečte asi 17 minút.
Vyberte a ihneď podávajte.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!