Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kuracia nátierka s hubami


Prísady

200 g vareného (alebo pečeného) kuracieho mäsa,
100 g čerstvých húb,
4 vajcia,
1 cibuľa,
rastlinný olej,
drvená rascal,
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.45/5

Hodnotenie: 2.5/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Varené (pečené) kuracie mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku a odložíme do misky. Cibuľu nakrájame a speníme na rastlinnom oleji, pridáme umyté a nakrájané čerstvé huby a udusíme domäkka. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením podľa chuti, pridáme trochu drvenej rasce a vlejeme rozšľahané vajíčka. Miešame, až kým sa vajcia nezrazia. Potom vmiešame odložné pomleté kuracie mäso. Takto pripravenou nátierkou natierame chlieb alebo hrianky. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!