Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hydinová nátierka


Prísady

200 g pečeného alebo duseného kuracieho mäsa,
100 g nizkoenergetického masla,
1 na vrdo uvarené vajce,
2 lyžice mlieka,
citrónová šťava,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.73/5

Hodnotenie: 1.7/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kurace mäso (studené) pomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme maslo, nadrobno postrúhané vajce a dobre premiešame. Počas miešania pridávame mlieko, prípadne šťavu z výpeku (alebo z dusenia). Nátierku dochutíme citrónovou šťavou a soľou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!