Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pena z údeného mäsa


Prísady

100 g vareného údeného mäsa,
60 g masla,
1 lyžička horčice,
troška soli,
mleté čierne korenie,
kari korenie,
asi 2 lyžičky šľahačky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.84/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.8/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Varené údené mäso dvakrát premelieme na mäsovom mlynčeku. Maslo s horčicou vymiešame, pridáme zomleté mäso a spolu vymiešame do peny. Osolíme, pridáme mleté čierne korenie, trošku karo korenia a nakoniec vmiešame šľahačku. Penou natierame chlebíčky a vrch ozdobíme kolieskami uhorky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!