Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Haringová nátierka


Prísady

2 haringy,
80 g masla,
mletá červená sladká paprika,
muškátový orech,
70 g masla,
zelená petržlenová vňať,
40 g cibule


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.94/5

Hodnotenie: 1.9/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Haringy dobre umyjeme v niekoľkých vodách, stiahneme z nich kožu, vyberieme kosti, pokrájame a dáme na rozpustené maslo. Pridáme červenú papriku, trochu postrúhaného muškátového orecha a za podlievania vodou dusíme asi 15 minút. Po udusení pretrieme a necháme vychladnúť. Druhú dávku masla vymiešame do peny. Pridáme pretreté haringy a spolu zamiešame. Natrieme na chlieb a ozdobíme nadrobno pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou alebo cibuľou pokrájanou na tenké kolieska.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!