Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Dobrá zemiaková nátierka


Prísady

5 väčších zemiakov,
2 sladké uhorky,
1 cibuľa,
160 g majonézy,
trošku horčice,
papriková pochúťka (konzerva),
40 g oleja alebo masla,
soľ,
mleté čierne korenie,
pažítka alebo petržlenová vňať\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.30/5

Hodnotenie: 2.3/5 (40)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umyté zemiaky dáme variť v šupke. Po vychladnutí ich olúpeme, postrúhame a dáme do misky. Uhorky a cibuľu olúpeme a nadrobno posekáme, pridáme k postrúhaným zemiakom, potom majonézu, horčicu, paprikovú pochúťku, olej alebo maslo a dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Pripravenú nátierku navrstvíme na krajce a ozdobíme pažítkou alebo petržlenovou vňaťou














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!