Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Domáca nátierka


Prísady

750 g škvarkov,

300 g leča
,
2 nakladané kapie,
2 feferónky,
3 strúč\.
cesnaku
,
100 g cesnaku,
100 g horčice,
20 g vegety,
4 vajcia


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.22/5

Hodnotenie: 2.2/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Škvarky zomelieme na mäsovom mlynčeku. Šťavu z leča zlejeme a spolu s kapiou, feferónkami a cesnakom zomelieme. Všetko spolu dobre premiešame, pridáme horčicu, vegetu, surové vajcia a dobre celé premiešame. Do umytých pohárov dáme pomazánku a sterilizujeme asi 20 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!