Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Baklažánová nátierka Haifa


Prísady

2 baklažány,
cibuľa,
3 paradajky,
citrón\.
šťava
,
čierne korenie,
soľ,
3 čajové lyžičky majonézy


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.24/5

Hodnotenie: 2.2/5 (37)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Baklažány umyjeme, a vložíme v šupe upiecť do trúby. Pečieme vo vyhriatej trúbe cca 20 minút. Zatiaľ posekáme cibuľu a paradajky nadrobno. Vyberieme upečený a hnedý baklažán z trúby, prerežeme a vyškrabeme dužinu. Posekáme ju nadrobno, pridáme paradajky, cibuľu a necháme na sitku odtiecť šťavu. Potom pridáme citronovú šťavu, korenie a soľ s majonézou a dostaneme super lahôdku!














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!