Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Postupimský punč


Prísady

300 g cukru,
fľaša rýnskeho bieleho vína,
1/4 l rumu,
6 lyžíc citrónovej šťavy


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.91/5

Hodnotenie: 1.9/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Cukor nasypeme do 1/2 l vody a prevaríme. Prilejeme biele víno, ale už nevaríme. Rum zohrejeme, zapálime a dolejeme k punču. Pridáme prefiltrovanú citrónovú šťavu, punč dochutíme a podávame horúci. Vhodná príloha: Jemné krehké pečivo, čerstvé oblátky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!