Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Horúce červené víno


Prísady

475 ml vody,
0\.
7 l červeného vína
,
4 klinčeky,
4 guličky nového korenia,
2 lyžice cukru,
celá škorica,
pomarančová kôra\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.30/5

Hodnotenie: 2.3/5 (30)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vodu, korenie, kôru necháme na miernom ohni prejsť varom. Potom zoberieme z platničky a pridáme cukor. Všetko necháme cca 30 minút uležať. Zmes precedíme a prilejeme víno. Nápoj zahrievame a vo chvíli, keď sa začne z povrchu strácať biela pena (tesne pred varom), zoberieme z ohňa a podávame. Ozdobiť môžeme plátkom pomaranča.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!