Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
Potrebujeme:
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Vajcia s cukrom vyšľahajte do penista. Postupne pridajte tekutú šľahačkovú smotanu a preosiatu múku s kypriacim práškom. Cesto dobre vymiešajte. Veľkú bábovkovú formu dobre vymastite maslom a vysypte múkou. Približne 1/3 cesta nalejte na dno formy.
Zvyšok cesta rozdeľte na dve časti – do jednej zapracujte kakao, ktoré ste rozmiešali s 1 PL oleja, do druhej vmiešajte pomleté orechy. Do formy najprv nalejte kakaové cesto a potom orechové – poradie môže byť pravdaže ľubovoľné. Pečte vo veľmi mierne vyhriatej rúre, aby bábovka pomaly a rovnomerne narástla. Upečenú bábovku vyberte z formy a posypte práškovým cukrom. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!