Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
5 bielok,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Bielka dotuha vyšľaháme, postupne zašľaháme kryštálová a práškový cukor a nakoniec citrónovú šťavu. Bielková pena musí byť pevná. Šľaháme 10 - 15 minút. Penou naplníme cukrárske vrecko s ozdobnou špičkou a striekame kolieska, srdiečka alebo hviezdičky. Plech natenko potrieme stuženým pokrmovým tukom CERA a predznačíme vzory pohárom alebo vykrajovačkami, ktoré sme predtým namočili do múky. Sušíme pri teplote 80 - 100 °C 1 - 1,5 hod. (dvierka rúry necháme pootvorené). Ak sa penové pečivo dobre odlepí, je usušené. Bielkovú penu môžeme prifarbovať potravinárskymi farbivami, poprípade máčať v čokoláde.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!