Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
4 vajcia,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Margarín, práškový, vanilkový cukor a žĺtky vymiešame dopenista, pri¬dáme roztopenú čokoládu, preosiatu múku zmiešanú s práškom do peči¬va a zľahka vmiešame tuhý sneh z bielkov. Cesto rozotrieme do vymas¬tenej a hrubou múkou vysypanej tortovej formy a dáme piecť do predhriatej rúry. Vychladnutý korpus rozkrojíme na tri časti, ktoré napl¬níme a spojíme. Boky torty potrieme trochou plnky a posypeme grankom. Vrch polejeme čokoládovou polevou a po jeho obvode pomocou vrecúška nastriekame z plnky hviezdičky.
Príprava plnky: Mlieko s pudingovým práškom uvaríme na kašu a za občasného premiešania necháme vychladnúť. Potom pridáme zmäknuté maslo rozmiešané s práškovým a vanilkovým cukrom, so žĺtkom a s rumom a všetko spolu dobre vypracujeme. Trochu plnky odložíme na zdobenie. Príprava polevy: Maslo roztopíme, pridáme polámanú čokoládu a vymie¬šame nahladko. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!