Prísady
6 vajec,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Tuk dajte do vlažnej vody, pridajte štipku soli a varte, kým sa nerozpustí. Do vriaceho postupne pridávajte múku a za stáleho miešania varte do zhustnutia. Do vlažnej masy po jednom vmiešajte vajcia, vymiešajte, rozdeľte na polovice a na vymastenom plechu pečte v horúcej rúre 10 min. Cesto sa zvlní.
Plnka: Cukor dajte skaramelizovať, zalejte vodou a rozmiešajte. Prilejte mlieko so Zlatým klasom a žĺtkami a uvarte hustú kašu. Do vychladnutého zapracujte Heru. Plnku natrite na jeden plát, prikryte druhým tak, aby "veľhory" boli na vrchu. Pokvapkajte čokoládou a dajte stuhnúť. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!