Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Jemný jablkový koláč


Prísady

400 g práškového cukru,
1 vanilínový cukor,
5 vajec,
300 g hrubej múky,
600 g neolúpaných jabĺk,
100 g mletých orechov,
100 g hrozienok,
3/4 vrecúška prášku do pečiva,
malinový alebo ríbezľový lekvár,
čokoládová poleva


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.12/5

Hodnotenie: 2.1/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vajcia dobre vyšľaháme s práškovým a vanilínovým cukrom a s práškom do pečiva. Po lyžiciach pridávame múku a postrúhané jablká. Vmiešame hrozienka a orechy. Cesto vylajeme na plech, ktorý sme vymastili a posypali múkou. Cesto stierkou vyrovnáme a dame piesť do mierne vyhriatej rúry. Na upečený, ešte teplý koláč natrieme lekvár. Koláč oblejeme čokoládovou polevou a v chlade necháme stuhnúť.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!