Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kurča chateau de fey


Prísady

2000 g kurčaťa,
60 až 70 g masla,
500 ml kuracieho vývaru,
2 vetvičky čerstvého tymianu,
2 vetvičky čerstvého rozmarínu,
1 bobkový list\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.55/5

Hodnotenie: 1.5/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kurča zvnútra vysušíme kuchynským papierom, na povrchu i zvnútra osolíme a okoreníme. Do telovej dutiny vložíme bylinky.
Kurča položíme chrbátom na pekáč. Maslo nakrájame na plátky a porozkladáme ich po kurčati. Pečieme v horúcej rúre asi 60 až 90 minút.
Do vypečenej šťavy vlejeme vývar a necháme povariť. Dochutíme ju a opatrne precedíme do omáčnika.
Kurča podávame celé alebo nakrájané, šťavu podávame zvlášť.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!