Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kuracie prsia v smotanovej omáčke


Prísady

500 g kuracích pàs,
120 ml sladkej smotany,
100 g zeleru,
2 karotky,
1 cibuľa,
horčica,
olej maslo,
250 ml mäsového vývaru mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.1/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zeler a karotky očistíme a nakrájame na kocky. Zeleninu krátko varíme vo vriacej osolenej vode, zlejeme a necháme odkvapkať. Cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno. Mäso nakrájame na rovnako veľké kocky, osolíme a okoreníme. Na panvici rozpálime trochu oleja a mäso na ňom zo všetkých strán opečieme. Vyberieme z panvice a odložíme na teplé miesto. Vo výpeku zohrejeme jednu lyžicu masla, pridáme cibuľu, opražíme, podlejeme vývarom a prilejeme sladkú smotanu. Omáčku varíme, kým nezhustne. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením a 1 čajovou lyžičkou horčice. Mäso a zeleninu zohrejeme v omáčke a ihneď servírujeme. Podávame so zemiakovou plackou, zapíjame veltlínom alebo rizlingom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!