Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kuracie mäso s hríbmi


Prísady

300 g kuracích pàs,
soľ,
mleté čierne korenie,
grilovacie korenie,
karí korenie,
olivový olej,
80 g šampiňónov,
1 sladkú smotanu,
hladkú múku,
vegetu,
zemiaky,
červenú papriku,
pažítku


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.04/5

Hodnotenie: 2.0/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umyté a osušené kuracie prsia jemne naklepte cez mikroténovú fóliu. Posoľte, okoreňte mletým čiernym korením. Ponorte do nálevu pripraveného z grilovacieho korenia, korenia karí a olivového oleja, na chladnom mieste nechajte odležať asi 30 min. Potom mäso z nálevu vyberte a pomaly opekajte v panvici na rozohriatom oleji z oboch strán domäkka. Po opečení vyberte a odložte na teplé miesto. Pokrájané šampiňóny poduste na oleji, zalejte smotanou, zahustite múkou a krátko povarte. Ochuťte soľou, mletým čiernym korením, vegetou a premiešajte. Opečené mäso pokrájajte na kúsky, podávajte s omáčkou a s uvarenými zemiakmi ozdobenými nakrájanou pažítkou s červenou paprikou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!