Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Slovenská pochúťka


Prísady

1 cibuľa,
1 paprika,
1 čabajská alebo maďarskápálivá klobása,
1 párok alebo saláma,
5 stredne veľkých zemiakov,
1 štipka soli,
1 štipkačierneho korenia,
1 štipka pálivej papriky,
2 lyžiceoleja


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.15/5

Hodnotenie: 2.1/5 (34)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Všetky ingrediencie nakrájame na kolieska, zmiešame s korením a olejom, zabalíme do alobalu a pečieme v rúre cca 20
- 25 minút, respektíve do zmäknutia zemiakov.
Podľa chuti môžeme pridať i slaninu, údené či iný typ salámy.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!