Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Slaný závin


Prísady

1 balenie lístkového cesta,
30 dkg hydinovej alebopološunkovej salámy,
25 dkg eidamu alebo iného tvrdéhosyra,
2 vajcia


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.79/5

Hodnotenie: 1.8/5 (29)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Lístkové cesto si rozdelíme na dve časti, ktoré vyvaľkáme na tenko. Potrieme rozšľahaným vajcom, poukladáme salámu a zasypeme postrúhaným syrom. Zrolujeme,
uložíme na mierne vymastený plech alebo použijeme mastný papier na pečenie.
Povrch potrieme vajcom a dáme piecť. Pečieme pri teplote 190 - 200 stupňov Celzia približne 20
- 25 minút.
Môžeme podávať teplé alebo studené v obložených misách.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!