Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Obložená špargľa


Prísady

200 g čerstvej špargle,
100 g šunky,
80 g masla,
30 g soli,
3 žĺtka,
1 dl vývaru,
0‚5 dl bieleho vína,
10 g pažítky alebo petržlenovej vňate


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.82/5

Hodnotenie: 1.8/5 (39)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
V mierne osolenej vode varíme 15-20 minút očistenú špargľu. Po uvarení vyberieme a dáme odkvapkať. Zo žĺtkov, vývaru, vína a roztopeného masla vyšľaháme nad parou hustú omáčku, ktorú dochutíme citrónovou šťavou a soľou.
Plátky šunky trochu zohrejeme na roztopenom masle, dáme na tanier spolu so špargľou, ktorú zalejeme omáčkou, posypeme nasekanou pažítkou alebo vňaťou a ihneď podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!