Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
1200 - 1500 g v šupke uvarených zemiakov,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Na tuku rýchlo opečieme na kolieska pokrájanú klobásu alebo na kúsky pokrájanú údenú slaninu. Zapekaciu misu alebo pekáč vymastíme, poukladáme časť na kolieska pokrájaných zemiakov, posypeme klobásou alebo slaninou, polejeme tukom z výpeku, posypeme rozmrvenou bryndzou, posekanou cibuľou, cesnakom, soľou a čiernym korením. Potom uložíme ďalšie vrsty zemiakov a bryndze, okoreníme, osolíme, zalejeme zvyšným tukom a dáme zapiecť. Keď je horná vrstva zemiakov čiastočne zapečená, zalejeme ju mliekom alebo kyslou smotanou, v ktorej rozšľaháme vajíčka a necháme ešte zapiecť.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!