Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Bryndzové pirohy


Prísady

1000 g zemiakov,
300 g hrubej múky,
vajce,
soľ,
1/2 kg bryndze,
80 g údenej slaniny,
kôpor


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.8/5 (54)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky uvarené v šupke olúpeme a pretlačíme. (Asi 200 g odložíme do plnky). Pridáme múku, vajce, soľ a vypracujeme cesto. Lopár pomúčime, cesto vyvaľkáme a pokrájame na obdĺžniky, ktoré naplníme, preložíme, dookola stlačíme a vo vriacej vode uvaríme.
Uvarené vyberieme, posypeme bryndzou, nadrobno posekaným kôprom a polejeme rozškvarenou slaninou. Plnka: Zemiaky premiešame s polovicou bryndze.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!