Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Cestoviny zapečené so salámou


Prísady

650 g fliačkov,
250 g šunkovej salámy,
2 vajcia,
200 ml mlieka,
120 g margarínu,
30 g strúhanky na pekáč,
zelená petržlenová vňať,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.73/5

Hodnotenie: 1.7/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Fliačky varíme v slanej vode domäkka. Mäkké fliačky precedíme, prepláchneme studenou vodou, necháme dobre odtiecť a pomastíme tretinou rozpusteného tuku. Na druhej tretine tuku osmažíme na kocky nakrájanú salámu.
Uvarené fliačky premiešame s opraženou salámou a nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou (alebo pažítkou), podľa potreby dosolíme, dáme na pekáč, vymazaný zbytkom tuku a strúhankou. Fliačky krátko zapečieme, potom zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali vajcia a dopečieme. Podávame s chlebom alebo s čerstvým pečivom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!